X

Naburen

Ja....... NaBuren is de naam van onze vakantiewoning aan de Glopweg. Een naam met twee hoofdletters en aan elkaar geschreven! De dubbele betekenis van deze naam is gemakkelijk te begrijpen.

NaBuren is in 2003 gebouwd. De woning is is gezamenlijk eigendom van Anneke Beke-Kuhlmann en Antoon en Karel Kuhlmann. De woning is - met toestemming van de andere zussen Kuhlmann - gebouwd op het terrein van 't Ruyghe Nest. Op circa 40 meter afstand hiervan. Dus letterlijk buren, naburen.
Deze zomerwoning staat op de hoek van het Glopweg / Brouwerspad, vlak bij de Strandweg van Buren - Ameland.
De woning is geschikt voor bewoning door vijf, maximaal 6 personen. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers en een 1-persoon slaapkamer (met een onderschuifbed). De benedenverdieping kent daarnaast nog een berging, toilet en douche.
De woonruimte en keuken (circa 50 m2) liggen op de bovenverdieping. Vandaaruit is een magnifiek, zwevend terras bereikbaar. Een schitterend uitzicht op het duinlandschap ligt dan voor uw voeten.

Adres:
Glopweg 5,
9164 LP Buren - Ameland

De brievenbus staat aan de weg.
Omdat tegenwoordig bijna iedereen een mobiel telefoontoestel heeft, is er in NaBuren geen vaste telefoonaansluiting. Wel is er wifi.